23 Mayıs 2016 Pazartesi

UCUZ VE MARKALI SIĞLA ÜRÜNLERİNE DİKKAT !!!

       Sığla Yağı; son günlerde; çeşitli marka isimleriyle 5 ile 15 TL arasından satışa sunulmaktadır. Bilmenizi rica ederiz ki sığla ağaçları sadece Muğla'da yetişir ve yok olma tehlikesindedir. Bunun için ağaçlar koruma altına alınmıştır. 

15 Milyon yıl öncesine dayanan Sığla Ağaçlarını korumak için sığla yağı üretimine de çok az şekilde izin verilmektedir. Bu yüzden sığla yağı üretimi oldukça düşmüş ve fiyatları da oldukça yükselmiştir. 

Muğla'da bile birçok aktar sığla yağını bulamazken, bulanlar da 5 ile 15 TL arasında fiyatla satamazken, fabrika çıkışlı olan markalı ürünlerin bu fiyatlarda satış yapması çok manidardır. 

Bu ürünlerin saf sığla yağı değil, içerisinde sığla yağınında bulunduğu farklı yağlar olduğunu düşünmekteyiz. Kendi birkaç marka araştırmamızda satılan ürünlerin reçine şeklinde değil, su gibi akışkan olduğunu gördük. Bu şekilde saf sığla yağı olma ihtimali hiç yoktur. Muğla'da da böyle bir ürün satılmaz çünkü kimse bunu da almaz. Eğer sizde bir sığla yağı aldıysanız ve bu şekildeyse iade ediniz.

Bu konuyu araştırmak için bizde internetten sipariş vererek ucuz olan sığla yağı getirttik. Ve sizlere bu durumu göstermek istedik... İşte ucuz sığla yağı ile karşılaştırma...






MUĞLA'DAN GERÇEK SIĞLA YAĞI ALABİLECEĞİNİZ ADRES İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder